Adatvédelmi nyilatkozat

A theglobalbeaouty.hu domain név alatt működő weblapot (továbbiakban Weblap) Kovács Andrea egyéni vállalkozó (Adósz: 63293656-2-30, Székhely: Ecséd, Arany J. u. 60. továbbiakban mint Üzemeltető) üzemelteti.
Felhasználó: Mindenki aki a Weblapon böngészik, letölti.
Üzemeltető adatkezelési alapelvei összhangban vannak és teljes mértékben megfelelnek a hatályos adatkezelési jogszabályoknak, törvényeknek.
Üzemeltető a Weblapon történő böngészés során adatközlést nem kér, és az oldal használatával kapcsolatban adatokat nem gyűjt, és nem kezel. Kivételt képez az oldalba integrált statisztikai modul (1.), közösségi modul (2.) és térkép modul(3.).

1.Statisztikai modul - Google Analytics
Weblap látogatottsági adatait a Google Analytics az Üzemeltetővel kötött szolgáltatási szerződés alapján kezeli. A Weblapon a Google Analytics statisztikai szolgáltatásának használatához szükséges kódok kerültek elhelyezésre. Ezen kódok a Felhasználó Weblapon történő böngészése során a látogatásához kapcsolható statisztikai adatokat gyűjthetnek, és továbbíthatják a Google Analytics szervereire. A gyűjtött és továbbított adatok a Felhasználó kizárólagos azonosítására nem alkalmasak. A Google adatvédelmi elveiről bővebb információ itt olvasható: http://www.google.hu/policies/privacy/ads/

2. Közösségi modul – Facebook
Az adatkezelés a Felhasználó önkéntes, tájékozott, hozzájárulásával történt a Facebook oldalon történt regisztrációja során. Az adatkezelés célja Üzemeltető és Felhasználó közti kommunikáció, Üzemeltető által megosztott tartalmak(szöveg, kép, link) közzététele a https://www.facebook.com/gloobalbeauty?fref=ts közösségi oldalon keresztül. Üzemeltető közösségi oldalán (https://www.facebook.com/theglobalbeauty.hu) a Felhasználó hozzájárulása (lájkolása, tetszikelése) alapján Üzemeltető a Felhasználó csak azon az adataihoz férhet hozzá, melyet a Felhasználó a Facebook beállításaival engedélyez.

A Facebook adatkezelésének módjáról és részleteiről a http://www.facebook.com/about/privacy/ internetes címen tájékozódhat.

3.Térkép modul - Google térkép
Üzemeltető a pontos elérhetőségi adatok térképes megjelenítésére a Google Térkép szolgáltatását integrálta a Weblapba. A pontos cím megjelenítése mellett a Google Térkép más egyéb funkciókkal is rendelkezik, melyhez a Google Térkép a Felhasználó adatait is kérheti.Ezen funkciók használatához a Felhasználó elfogadja a Google Térkép adatkezelési szabályzatát, megy ezen a címen elérhető: http://www.google.com/intl/hu_hu/policies/privacy/

A Weblapon szereplő külső, tehát nem saját domain névre mutató linken szereplő oldalak a Felhasználótól adatokat kérhetnek és gyűjthetnek. Ezen külső oldalak adatkezeléséért az Üzemeltető felelősséget nem vállal, erre az adott linken szereplő oldal adatkezelője köteles.

Adatvédelmi észrevételi, kérdései lennének kérem írjon az info(kukac)theglobalbeauty.hu e-mail címre.
Fodrászat
András +36 70/ 773 5997
Margó +36 30/ 243 6721
Editke +36 30/ 855 6745
XIII. ker. Katona József utca 24.
theglobabeauty.hu minden jog fenntartva!
/ theglobalbeauty.hu