Az esztétikai szépség, és a vendégek elégedettsége a legfontosabb, ezért hajstúdiónkat folyamatosan bővítjük a szolgáltatásainkkal és szakmai tudásunkkal.
Törekszünk a tökéletességre és az egyediségre.

A teljes összhang érdekében elképzeléseinket vendégeink igényeivel összevetve alakítjuk ki.

A megbízhatóság, pontosság és a gyorsaság számomunkra elsődleges. Legnagyobb öröm számunkra, ha vendégeink jól érzik magukat nálunk, és elégedetten távoznak.
Az egészséges, ápolt, jól kezelhető haj titka a helyes táplálkozás, a megfelelő ápolás és a jó fodrász.

Igyekszünk megtalálni az Ön egyéniségéhez és arcformájához a legmegfelelőbb frizurát. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérjük látogasson el hozzánk és tegyen próbára minket. :)

Munkatársaink

Tanulmányaimat Hatvanban, a fodrásziskolában végeztem, a szakma titkait Papasz Vaszilisz mesterfodrász belvárosi Wella szalonjában sajátítottam el, akinek örökké hálás leszek odaadó segítségéért.

Mesteremnek - aki éveken át türelmesen foglalkozott velem, és megtanított a fodrászat minden fortélyára – köszönhetem, hogy sikeresen elindultam ezen a pályán, és immár 10 éve a szakmában dolgozom.

Barátságos hangulatú fodrászatomban Önökre koncentrálva igyekszem megalkotni az Ön frizuráját. Örömmel vállalom az esküvői és alkalmi frizurák készítését is melyek ünnepivé teszik a fodrász mesterséget. Vendégeim között férfiak, nők és gyermekek is találhatóak, igyekszem minden korosztály igényeinek megfelelni.
Fodrászat
András +36 70/ 773 5997
Margó +36 30/ 243 6721
Editke +36 30/ 855 6745
XIII. ker. Katona József utca 24.
theglobabeauty.hu minden jog fenntartva!
/ theglobalbeauty.hu